top of page

NÁŠ TÝM

Jakub Kubíček, manažer.
Potkali jsme se v Ostravě, kde také vznikla celá idea Vallmo. Sedli jsme si lidsky i skrze jídlo. Když posléze skončil můj bývalý společník, volal jsem okamžitě Kubovi. Věděl jsem, že s ním chci spolupracovat.

 

Dan Kukačka, šéfkuchař.

Máme hodně společného. Viděl jsem jeho potenciál, že by mohl přinést něco nového, pozvednout naši kuchyni o další stupeň výše. Přesně tak se po jeho nástupu i stalo.

 

Patrik Nikitinský, sommelier.

Jeho znalosti o víně jsou snad bezbřehé. Je specialistou na kombinace chutí - pokrmů a nápojů. Také ale úžasným spojovacím článkem napříč gastronomickým světem.

 

Kryštof Krameš, servis & bar

Už dříve jsme spolupracovali. Když jsem ho po určité době opět potkal, žasnul jsem nad tím, jak obrovský kus práce má za sebou. Velmi mě jako člověk baví.

 

Patrice Rahma, servis

Dlouho u nás působil jen doplňkově a i když jsme o něj velmi stáli, nenechal se přetáhnout. Jeho loajálnost mi imponovala tím více. Nakonec jsme jej přeci jen přivítali na stálo.

 

Vojta Vaništa, zástupce šéfkuchaře.

Speciální člověk a „láska na první pohled“. Známý ho k nám poslal na stáž a on nakonec zůstal. Přišel v tu nejlepší chvíli a pomohl nám to tu rozjet v živém tempu.

 

Honza Sýkora, kuchař.

A srdcař - nikdy nezapomenu na pohovor, kde nám ukázal, co má rád, jak vaří doma, a zcela nás přesvědčil, že o místo stojí. Využívá u nás své obdivuhodné znalosti o sladkovodních rybách.

 

Marcel Kos, kuchař.

Velký dříč. Jednou si přeje mít vlastní restauraci. Vybral si nás (a my jeho), protože se mu líbilo vedení majitele a šéfkuchaře zároveň, od kterého se může naučit nejvíce současně.

 

Lena, pomocná síla.

Je tu se mnou nejdéle. Jeden z nejdůležitějších článků celého mechanismu a servisu. Žena, které si všichni velmi vážíme.

DSC_0493_edited.jpg
DSC_0198-2.jpg

RESTAURACE

Tradičně-netradiční kuchyně, citlivě pracující s produkty naší země.

 

Naší snahou je udávat směr české gastronomie a zlepšovat její úroveň. Zásadní je pro nás jednoduchá a přirozená úprava tradiční suroviny v nejvyšší kvalitě. V nápaditých kombinacích a přímém kontextu sezónní i lokální nabídky. Své lokální dodavatele si vybíráme s péčí. Jsou to poctiví a srdeční lidé, kterým věříme, zabývají se pěstováním či chovem v největší kvalitě.

 

Snažíme se navazovat na postupy našich předků, kteří se surovinou uměli pracovat. Věděli, že ve skromnosti vše dává větší smysl a stravování podle ročního období to ještě podpoří.

 

V rámci prvotřídního servisu Vám chceme zprostředkovat přímý kontakt se surovinou a průzračnost naší práce s ní. Tak, abyste se mohli dotknout její podstaty a pocítit plný prožitek skrze své smysly. Přijměte naše pozvání - bude nám ctí o Vás pečovat.

bottom of page