
NÁŠ TÝM
Jakub Kubíček, manažer.
Potkali jsme se v Ostravě, kde také vznikla celá idea Vallmo. Sedli jsme si lidsky i skrze jídlo. Když posléze skončil můj bývalý společník, volal jsem okamžitě Kubovi. Věděl jsem, že bych si přál spolupracovat.
Dan Kukačka, šéfkuchař.
Máme hodně společného. Viděl jsem jeho potenciál, že by mohl přinést něco nového, pozvednout naši kuchyni o další stupeň výše. Přesně tak se po jeho nástupu i stalo.
Patrice Rahma, servis
Dlouho u nás působil jen doplňkově a i když jsme o něj velmi stáli, nenechal se přetáhnout. Jeho loajálnost mi imponovala tím více. Nakonec jsme jej přeci jen přivítali na stálo.
Lena, pomocná síla.
Je tu se mnou nejdéle. Jeden z nejdůležitějších článků celého mechanismu a servisu. Žena, které si všichni velmi vážíme.


RESTAURACE
Tradičně-netradiční kuchyně, citlivě pracující s produkty naší země.
Naší snahou je udávat směr české gastronomie a zlepšovat její úroveň. Zásadní je pro nás jednoduchá a přirozená úprava tradiční suroviny v nejvyšší kvalitě. V nápaditých kombinacích a přímém kontextu sezónní i lokální nabídky. Své lokální dodavatele si vybíráme s péčí. Jsou to poctiví a srdeční lidé, kterým věříme, zabývají se pěstováním či chovem v největší kvalitě.
Snažíme se navazovat na postupy našich předků, kteří se surovinou uměli pracovat. Věděli, že ve skromnosti vše dává větší smysl a stravování podle ročního období to ještě podpoří.
V rámci prvotřídního servisu Vám chceme zprostředkovat přímý kontakt se surovinou a průzračnost naší práce s ní. Tak, abyste se mohli dotknout její podstaty a pocítit plný prožitek skrze své smysly. Přijměte naše pozvání - bude nám ctí o Vás pečovat.